Suomussalmen Maarakennus Oy

Suomussalmen Maarakennus Oy on JP-Matic Oy:n tytäryhtiö, joka tarjoaa monipuolisia maarakennus- ja kunnallistekniikka- sekä koneurakointi- ja kuljetuspalveluja Suomussalmella sekä lähikunnissa. Lisäksi yrityksen toimintaan kuuluu maa- ja kiviainesten, kuten soran, hiekan ja kalliomurskeen, myynti ja kuljetus.

Palvelemme vankalla ammattitaidolla niin julkisen sektorin toimijoita, teollisuus- ja rakennusalan yrityksiä kuin taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita. Emme pelkää suuriakaan urakoita, vaan teemme työmme huolellisesti sovitussa aikataulussa viimeisteltyyn lopputulokseen asti.  

Tutustu monipuoliseen maarakennustoimintaamme ja ota yhteyttä! 

Suomussalmen Maarakennus Oy

Voimakatu 2
89600 Suomussalmi

0400 295 001

matti@sumara.fi

Pyydä tarjous palveluistamme!

Palvelut

Laaja palvelutarjontamme kattaa niin maarakennustyöt, kunnallistekniikan ja koneurakoinnin kuin nosturi- ja kuljetuspalvelut sekä maa- ja kiviainestoimitukset.

Tutustu palveluihimme

Kalusto

Monipuolinen kalustomme tarjoaa välineet sekä kaivuu- ja kunnallistekniikkatöiden että esimerkiksi purku- ja nosturitöiden tekoon. Ammattitaitoiset työntekijämme takaavat onnistuneen työjäljen!

Tutustu kalustoomme

Kuvagalleria

Työkohteisiimme kuuluvat muun muassa tiet, pihat, kunnallistekniikan kohteet, rakennustyömaat sekä monet muut. Tutustu työntekoomme ja kohteisiimme kuvien kautta!

Tutustu työkohteisiimme